Waarom vinyl weer helemaal terug is

Met Daan op platenjacht!

Met de komst van de CD leek het gedaan met de langspeelplaat. Het bleek allemaal anders te lopen. Vinyl maakt een enorme comeback. Waarom is dat? Groot vinyl-liefhebber Daan Grimbergen legt het uit. En geeft zijn top 3 beste platen. Het is de aftrap van de rubriek “Daan gaat op platenjacht”. Daarin gaat hij op zoek naar Utrechters die net als hij alleen nog maar vinyl in huis halen. Check hier de instragrampagina van Daan.

Redactie

3 reacties

Reageren
 1. Dag Daan,prachtige verhalen,ook omdat je ons meeneemt naar je persoonlijke herinneringen.Ik begrijp dat op drie;frJdcjfndjsdj m,stond ,op twee ;ktkvosmgkvjr)rrkvj ,en op een ;-@“+:5;*&’L4mfnfnekcl.Is het rechnies ingewikkeld als ik de titels ook kan meelezen?Dank.
  Jaag ze!

 2. Hoy daan
  ik heb net de laatste lp van lykke li gekocht , so sad so sexy, en live drugs , van de war on drugs
  ik koop al een paar jaar alleen lp’s ik heb nu al groot aantal meters, ik ben ermee opgegroeid,ben nu al 69,en al alle muziekdragers gekocht en beluisterd, en weer terug bij vinyl, omdat het toch het meest warmt klinkt,samen met de taperecorder,
  ik ben van oorsprong electronicus en geluidstechnicus en ik denk ik verstand heb van geluidstechniek,heb trouwens 25 platenspelers
  voor mij alleen nog maar vinyl
  succes en groet jan lankveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *