TivoliVredenburg

The Libertines komt voor twee concerten naar TivoliVredenburg

Op woensdag 20 en donderdag 21 november komt de Engelse band The Libertines voor twee exclusieve Nederlandse clubshows naar TivoliVredenburg. Naast de vele klassiekers waarmee de band de twee shows in Ronda komt vullen, brengt The Libertines dit jaar ook een nieuw album uit.

The Libertines brak rond 2002 door met hun debuutalbum Up The Bracket, een plaat vol lekker rammelende punk- en garagerock. Het fundament van The Libertines is de dynamiek tussen frontmannen Carl Barât en Pete Doherty, een klassiek rock-‘n-rollhuwelijk waarbij de twee partners elkaar tot grote creatieve hoogten drijven, maar het ook niet altijd met elkaar eens zijn. Het heeft in ieder geval moderne klassiekers opgeleverd als Time For Heroes, Can’t Stand Me Now en Don’t Look Back Into The Sun. Er zit nog meer in het vat, want de band is bezig met hun vierde album!

In 2015 was de band een van de headliners op Best Kept Secret festival, sindsdien zijn ze slechts één keer terug geweest in Nederland – dit jaar is het alweer meer dan drie jaar geleden dat de band voor het laatst in Nederland heeft gespeeld.

De ticketverkoop voor beide concerten start vrijdag 28 juni om 10:00 uur via TivoliVredenburg en Ticketmaster.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *