Onderdompelen in andermans verhalenwereld

Lekker naar verhalen luisteren bij ZIMIHC Vertelt

Tim de Hullu vertelt

Even helemaal je eigen leven verruilen voor andermans verhalen: het kan tijdens  de vertelavonden van ZIMIHC. Vanaf zaterdag 18 september luister je naar de  mooiste, gekste en meest bijzondere verhalen tijdens de ‘ZIMIHC Vertelt!  Vertelavonden’. 

Je even laten onderdompelen in andermans verhaalwereld: een unieke kans om de wereld  door andere ogen te zien, een inkijkje in het leven van de ander te krijgen en om je eigen  realiteit eventjes te verlaten, of juist te verbinden aan die van een ander. Het kan vanaf  18 september allemaal! 

Twee maanden lang vertellen zes ervaren en onervaren verhalenvertellers een verhaal met  een wisselend onderwerp. Alle soorten verhalen komen aan bod: waargebeurd, fictief,  bestaande verhalen en klassieke sprookjes, al dan niet in een nieuw jasje.  

Initiatiefnemers zijn Esther van Ommen en Tim de Hullu. Van Ommen is zelf  verhalenverteller en heeft twintig jaar ervaring in improvisatietheater. De Hullu is biograaf  en vertelt Utrechtse levensverhalen op podia. Zij zullen zelf ook tijdens de vertelavonden  afwisselend een verhaal vertellen en verzamelen vertellers om zich heen. “Verhalen doen  iets met mensen. Ze verrassen, zijn herkenbaar of roepen emoties op”, zegt Van Ommen.  “Bovendien heeft iedereen een verhaal”, vult De Hullu aan. “Verhalen die het verdienen om  verteld te worden”. 

Esther van Ommen: “Verhalen doen iets met mensen”

Het thema van de vertelavond op 18 september is: ‘De eerste keer’.  Aanvang: 20.00 uur. 

Entree: 7,50 euro. Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *