En dat alles voor de prijs van een pannenkoek

Kwart eeuw Pop-O-Matic in TivoliVredenburg: de start van het uitgaansleven voor veel Utrechters

Een lage drempel bij de deur en een hoge standaard op de vloer: Pop-O-Matic is al 25 jaar met recht de hoeksteen van het (nacht)programma in TivoliVredenburg.

In 2017 was de 1 miljoenste bezoeker een feit. DJ St Paul: “Denk aan je favoriete festival in de nacht, voor de prijs van een pannenkoek. Pop-O-Matic is een zachte landing, een vertrouwde uitvalsbasis, een safe haven voor maandelijks duizend-nog-wat muziekliefhebbers.” En nog meer, St Paul neemt de buitenwereld met enige regelmaat mee naar binnen. Bij de laatste editie kon je kleding doneren voor dak- en thuislozen, ook deelde hij in 2022 tijdens het WK voetbal aan de eerste 100 bezoekers een One Love aanvoerdersarmband uit. Paul is ook letterlijk de gastheer van de POM-avond, hij is waarschijnlijk een van de meest benaderbare DJ’s, bezoekers komen graag een praatje met hem maken.

Terug naar de muziek: want POM is al 25 jaar de avond waarop die klassieker in je playlist opeens voorbijkomt en je lievelingsnummer van het moment wordt gedraaid. En waar oprichter en beroepsromanticus DJ St Paul aan de draaitafel staat, is voor het oog VJ Switchdoctor niet meer weg te denken van de POM-nachten: vrolijk en vliegensvlug als Fred Again op zijn touchpad en prettig grillig als het kapsel van Skrillex. Zo kan het zijn dat je ook opeens beelden van je favoriete film of serie op het scherm voorbij ziet komen. Alles kan. 

En dat is POM. Different Styles, Different People, One Love. Pop-O-Matic gelooft niet in genres. Laat staan hypes. Daarom is het nog steeds een van de meest duurzame clubavonden in Nederland. Speaking words of wisdom: let it happen! Dus voor de POM-virgins en diehards: vier vrijdag 23 juni de speciale 25 jaar Pop-O-Matic jubileum-editie. Tickets zijn verkrijgbaar voor €6,- via https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/25-jaar-pop-o-matic-23-06-2023/

Playlist: https://open.spotify.com/playlist/7ioESK0eHXbLipbqVsTnMb?si=8f2580a371e34d07

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *