Opening op 17 februari

Karaokebar Duke of Tokyo Utrecht opent haar deuren in de Ganzenmarkt Tunnel

Shinjuku booth (15 pers.) in Duke of Tokyo Amsterdam. Foto: Janneke Nooij

Op donderdag 17 februari opent Duke of Tokyo officieel haar tweede locatie in de Ganzenmarkt Tunnel in hartje Utrecht. Karaokefans en feestbeesten kunnen hun zangkunsten laten horen in zeven over the top karaokebooths, of in de bar nippen aan Japanse cocktails of ijskoud bier.

Elk van de zeven karaokebooths is geïnspireerd op een kenmerkende buurt in wereldstad Tokyo. Van een Harajuku-kamertje vol mangaschilderingen (4 pers.) tot een grote partybooth vol kleurvlakken en neonlampen geïnspireerd op dé uitgaanswijk Roppongi (20 pers.). De kamers zijn voor groepen van 4 tot 20 personen te reserveren in tijdsblokken van 2 uur, je betaalt tussen de €10,- tot €18,- per persoon.

In de karaoke-booth wordt drank besteld via een tablet en persoonlijk naar je toe gebracht. Er is een karaoke-systeem met keuze uit meer dan 20.000 nummers. In 2018 openden Amersfoortse ondernemers Has Peters-Sengers en Wessel Kruyt, samen met hun Britse compagnon Ben Warren, de eerste Duke of Tokyo locatie in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Een concept dat na een korte tijd al niet meer was weg te denken uit het Amsterdamse uitgaansleven. Toen de mannen de Ganzenmarkt Tunnel binnenstapten waren de kenmerkende werfkelders compleet leeg. Het volledige interieur en exterieur van de nieuwe locatie is bedacht door Goof Vermeulen van Goofz ArtDepartment.  

De cocktails van Duke of Tokyo hebben, waar mogelijk, Japanse invloeden met de toevoegingen van ingrediënten als yuzu, cherry blossom en wasabi.

Zo was het (foto: Nikki Schuurman)
En zo is het nu (foto: Nikki Schuurman) 
Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *