Vroege vogels

Jonkheer De Ram serveert zaterdagochtend om zes uur biefstuk op het terras

Het wordt zaterdag een vroegertje voor Rutger en David (r) Foto: Saar Rypkema.

De terrassen mogen sinds woensdag vanaf zes uur ´s ochtends open. Een tijdstip waarop veel mensen amper hun bed uit zijn en dus een versoepeling waar de horeca niet direct de vlag voor uithangt.

Ook niet voor David en Rutger, eigenaren van restaurant Jonkheer De Ram aan ´t Wed. “Nee, dit is nou niet de versoepeling waar ondernemers op zitten te wachten. Een beetje onzinnig. Want wie gaat er om zes uur op het terras zitten?”

De heren wilden dat toch eens uitzoeken en bedachten een ludieke actie. Zaterdagochtend om zes uur serveren ze een ontbijt op hun terras. Biefstuk voor wie stevige trek heeft. En carpaccio met croissant voor de lichtere eter. Kansloos? Toch niet. Want zo’n zestien mensen hebben zich al aangemeld. Smaakt dat naar meer?

“Het is natuurlijk geweldig dat we zaterdagochtend een vol terras hebben. Maar daar blijft het bij. Het begon als een grap,  en na zaterdag hanteren we weer de normale openingstijden. Prettig voor David, want die geeft aan niet echt een vroege vogel te zijn. “Ik verheug me op zaterdag. Voor deze gelegenheid sta ik graag een uurtje eerder op. Maar het moet geen gewoonte worden.”

Redactie

3 reacties

Reageren
  1. Dit is wel een super leuke actie en een top locatie ! Gezellige eigenaren die van aanpakken houden en heerlijke gerechten hebben op de kaart. Succes mannen !

  2. Leuke actie! Heel veel zin om weer op de normale tijden lekker een hapje te eten hier! Altijd gezellig, gastvrij en heerlijk eten 😊

  3. Dat wordt een vroegertje Rutger!
    Zet hem op! Leuke actie.
    Wij komen ook snel👌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *