Gesponsorde bijdrage

Jackie Sleper met “rode oren” op Love Edition van de LXRY

Jackie Sleper en rode oren. Kenners van het werk van deze Utrechtse kunstenaar begrijpen de link. “Rode Oren” is een kunstwerk uit de serie “Tête  Rouge”, onlangs nog te zien op een expositie bij galerie Quintessens. Over haar bijzondere kunst schreef Ingmar Heytze:” prachtige werken vol zinnelijke, persoonlijke, prachtige en soms ook grappige beelden, die samen een rijk geschenk vormen, en een ode aan alle hemelse en aardse aspecten van het leven.’ 

Aankomende week staat Jackie met “Rode Oren” op de Love Edition van Masters of LXRY in Amsterdam. Voor dit evenement is ze ook dit jaar een samenwerking aangegaan met The Green Contractors, experts in luxueuze tuinprojecten. Jackie staat op 14 en 15 december in Hal 5 van de RAI , stand 5. (tussen 15.00 uur en 17.00 uur). Wie naar de stand komt, maakt kans op een bijzonder cadeau. En ja, dat heeft iets met oortjes te maken.

De Nuk mag 2×2 kaartjes weggeven voor LXRY. Mail voor 11 december naar redactie@denuk.nl, ovv vermelding van LXRY. Winnaars krijgen 12 december bericht.

Lees hier meer over het werk van Jackie Sleper

 

Redactie

3 reacties

Reageren
  1. Hey ik ben Max en ik ben 18 en ik wil heel graag een kaartje en ik wil dit meemaken. Maakt niet uit op welke dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *