Henk vlogt

Hoe journalisten in Qatar toch kritisch kunnen zijn

Henk weet het.

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

3 reacties

Reageren
  1. Spijker op de kop. Gevangenisstraf voor persvertegenwoordigers zou tot ophef leiden, maar een contractueel overeengekomen megaboete werkt beter.

  2. Altijd weer een genot om Westbroek vlijmscherp machtshebbers te horen fileren. Leuke oplossing ook, je moet er maar opkomen.

  3. Louis Engelman , journalist, schrijft op de site van Nieuws 030 dat ik dit verhaal volledig uit mijn duim zoog. Met droge ogen nog wel. Want Louis kon de bron niet vinden. Die bron heet Olaf Koens, RTL Correspondent voor het Midden Oosten. Die daar op 23 maart – kijk mijn op zijn tijdlijn bij twitter bijvoorbeeld – over publiceerde. De heer Engelman liet me per mail weten dat hij bij zijn bewering blijft omdat de bron niet aan zijn journalistiek normen voldoet. De RTL correspondent voor het Midden Oosten de heer Olaf Koens is namelijk louis Engelman niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *