Videocolumn

Henk wil weten waar de UU-voorzitter naartoe reed

Dat Anton Pijpers, voorzitter van de Universiteit Utrecht, veel in zijn auto met chauffeur zit, kan volgens Henk een bestuurlijke reden hebben. Maar de onderzoeksjournalist in hem wil toch graag weten waarom alle bestemmingen in het document zwart zijn gelakt.

Laat uw reactie achter

Reactie

6 reacties

 • Eva Maria Hoekstra schreef:

  Hoe grappig ook. het is wel wel een goede vraag die Henk stelt.

 • hans schreef:

  Ik vraag me wel eens af of deze mensen weten dat ze belastinggeld verspillen en of ze diezelfde uitgaven ook zouden doen wanneer ze het zelf moeten betalen. Het is schandalig en ik begrijp niet dat er niet meer weerstand vanuit de maatschappij ontstaat tegen dit soort graaiers!

 • hugo schreef:

  Deste Hans,
  De reden waarom er niet veel of meer weerstand uit de maatschappij ontstaat, komt omdat men de bevolking dit soort dingen niet weet en er vaak niet achter kan komen hoe het zit met dit soort graaiers !

 • krijn schreef:

  Beste Hugo,
  Het is nu bekend en nog steeds merk ik weinig weerstand. Het is tekenend voor de gelatenheid van de burger. Ze zoeken het maar uit met zijn allen. Een gevaarlijke ontwikkeling.

 • Teunemans schreef:

  Teunemans
  Het is volgens mij een normale reactie, de gemeente weet niet eens waar de miljoenen gebleven zijn van de Uithoflijn. Geld verdampt niet.

 • Floris Boudens schreef:

  Henk als een van de weinigen en eersten die zich er wel druk om maakt kan ik het alleen maar roerig met je eens zijn. Ik heb meer cijfers (f.boudens@uu.nl), en daarmee ben ik precies hierom naar de Tweede Kamer en pers gegaan. Men haalt de schouders er voor op. In de Utrechtse medezeggenschap kreeg ik zelfs te horen “klein bier”. Ondanks dat de UU hier eerder mee fraudeerde lijkt het geen behoefte van de medezeggenschap om de onderste steen boven te halen. Ik zal u op de hoogte houden als u wilt! Ik mag de bestemmingen “vertrouwelijk” inzien. Om te controleren of de beste man er niet mee naar de voetbal is gereden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *