Henk vlogt

Henk weet het ook niet meer

Waar moet en kan je het nog over hebben? Henk zit in een creatieve dip maar komt toch nog tot een heldendaad. Er kan weer getwitterd worden…

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

10 reacties

Reageren
  1. Rianne Brouwers, de koningin van het subsidiegraaien èn een vooraanstaand Groen Linkse influencer, daar mag je het best over hebben hoor.

  2. De kwaliteit van het acteervermogen van onze vorst, daar kunnen we ook beter over zwijgen( best leuk weer trouwens onze Henk)

  3. Sterrenrestaurants die in Utrecht nergens te vinden zijn. Ook een goed onderwerp om het niet over te hebben; op de momenten dat ze open zouden kunnen zijn.

  4. Henk,je maakt het veel te moeilijk.Je vraag is verkeerd:waar zullen we het over hebben?Stel een andere vraag en een wereld gaat open.En die vraag is:wat is mijn relatie tot….en vul maar in.Bijvoorbeeld politiek,autorijden,boeken,collega,s,scheren,douchen,sport,Julia,eten,honden.De eerste maand is al vol.Ik weet het zeker. Je wordt steeds enthousiaster.Eindelijk kan je reflecteren vanuit al je ervaringen.En dan zijn er op nog sub-onderwerpen. Vroeger vond ik dat, maar nu…Die rubriek wordt je nieuwe vriendin.En wij hoeven je niet te missen.Hoezo Henk’s block?

  5. Bernard T. : dus de vraag is niet waar we het zullen of moeten over hebben, maar waar we het (“eens”) niet over zullen of moeten hebben. Ja en dan gaat u ook nog allemaal voorbeelden noemen. Ik mis een beetje het woord “eigenlijk” in de overwegingen.

  6. Vriend Bernard en vriendin Nijntje. Neem me niet te serieus , dat doe ik zelf ook niet,

  7. Drs. H. Westbroek. U snijdt wellicht onbewust nu een leuk onderwerp aan. Ik ben overigens genoemd naar mijn vader Co en dus helaas van het mannelijke geslacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *