Berichten van het plandelfront

Heel Utrecht plandelt

PlandelSquad

Opruimhelden 030 bundelen de krachten op DE 1STE UTRECHTSE PLANDELDAG

Het begon in Lunetten en stak al in diverse andere Utrechtse buurten de kop op: plandelen met een groepje groene doeners. Na de zomervakantie staat heel 030 op het menu.

Ja, 900 jaar stadsrechten is een eeuwigheid (en verdient een feestje), maar die periode verschrompelt bij de levensduur van plastic. Daarom grijpt Plandelman niet alleen de grijpstok maar ook de feestelijke gelegenheid aan om een speciale actiedag in het leven te roepen. Om te zorgen dat de Utrechters over 900 jaar niet nog last hebben van het zwerfafval van nu.

In het kader van Utrecht 900 trommelt Plandelman een leger van opruimhelden op om in één dag 900 Utrechtse straten zwerfafvalvrij te maken. Van Hoograven tot Lageweide, van Vleuten tot De Uithof, van Overvecht tot Kanaleneiland en van Rotsoord tot Zuilen en alles daartussen.

Het animo is er, de poster ook:

(een plaatje zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden, maar wie wil weten hoe makkelijk je mee kan doen op zaterdag de 27ste augustus en hoe je kans maakt op zo’n uniek P-shirt, die checkt even plandelen.nl/utrecht-900)

Auteur De Plandelman
Auteur

De Plandelman

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *