De donaties blijven binnenstromen

Hartverwarmend: Utrecht haalt razendsnel bijna 9000 euro op voor gesloopte dierenambulance

De banden van de dierenambulance werden lekgestoken

De dierenambulance in Utrecht heeft binnen 24 uur meer dan 8.500 euro opgehaald nadat de ambulance vernield was tijdens oudjaarsnacht. “Wij hadden toch gehoopt om het jaar 2024 op een andere manier te beginnen. Iemand vond het nodig om alle vier de banden van onze ambulance lek te steken. Erg triest weer”, aldus medewerkers op Facebook.

Niet alleen werden de banden lekgestoken, ook werd eerder een ruit ingeslagen bij een caddy en de navigatie gestolen. De kosten werden op 3500 euro geschat, waarop een online crowdfunding werd gestart. Binnen een paar uur was het streefbedrag binnen en de teller loopt nog steeds op. “De donaties blijven maar binnenstromen. Wat overweldigend dit! Alle kosten zijn sowieso gedekt. We gaan even op een rijtje zetten waar we het overige geld voor in kunnen zetten. Duizendmaal dank!”.

De dierenambulance heeft een reserve auto, maar die staat momenteel bij de garage. Voor nu kunnen er geen ritten verzorgd worden waarbij de brancard nodig is. De dierenambulance hoopt dat de auto’s snel gerepareerd kunnen worden.

Laat uw reactie achter

Reactie

1 reactie

  • Marianne Miltenburg schreef:

    Her is geen sprake meer van vandalisme … dit is crimineel gedrag! Machogedrag: kijk eens wat ik durf! Vreselijk. Hoeveel dieren die hulp nodig hadden heeft de dierenambulance nu niet kunnen helpen, zijn misschien wel doodgegaan? Daar staan de daders natuurlijk niet bij stil.
    Heel fijn dat dierenliefhebbers hiervoor geld inzamelen, maar als de daders zich als normale mensen hadden gedragen, was het leksteken van de banden niet in hen opgekomen. Stoer hoor! Jullie mogen nu ook op de apenrots van stoere mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *