Onze columnisten

Fundataal: Grotendeels in originele staat

Grotendeels in originele staat

Ooit begon Els Leicher voor vrienden op funda te zoeken. Geïntrigeerd door het taalgebruik (#fundataal) legde ze een bijzondere verzameling van fundataal en bijbehorende foto’s aan.  De Nuk plaatst regelmatig een selectie van deze foto’s die een hilarisch beeld schetsen van het wonderlijke woordgebruik in de makelaarswereld.

Uniek gelegen, nostalgische architectuur, Herontwikkelingspotentie

 

Grotendeels in originele staat

 

Ruime woonkamer met luxe keuken

 

In originele staat. Bouwjaar 1965

Els Leicher

Els Leicher (71) Na een opleiding Architectonische Vormgeving heeft zij 10 jaar op een architectenbureau gewerkt. Daarna was zij werkzaam bij de gemeente Utrecht, als projectcoördinator herhuisvesting Oosterbuurt en Oudwijk, en wijkmanager Oost en Binnenstad.

6 reacties

Reageren
  1. Zeer herkenbaar! Dank.
    Nog zo een: gebarsten en half afgebrokkelde gangtegels heten: “authentieke details”.

  2. Is dit de Els van onze oude buurvrouw Els die later naar een appartement in de Kruisstraat (?) Is verhuisd? Wat een prachtig herkenbaar stuk. Wij woonden in het Lodewijk Napoleonplantsoen en mijn oudste zus was vriendin met haar. Leuk om over de bouw en het waarom van dieflats te lezen. Wij woonden in zo’n flat.

  3. Jan-Evert Joosen. Wat leuk. Mijn moeder verhuisde naar de Kruisstraat. Hoe is het met jou en met Francis? Kunnen we contacten via Linked In of zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *