Henk vlogt

Fijn wonen in de foute wijk

Met de Desi Bouterse begraafplaats en het Mussert plantsoen.

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

15 reacties

Reageren
 1. Prima idee. Als gepensioneerde wil ik best mijn grote gezinswoning afstaan en een leuk appartement in een seniorencomplex in de foute wijk bewonen. Ik maak echter één uitzondering. Ik wil percé geen appartement in het Baudetcomplex.

 2. Ik wil graag een huis met uitzicht op het standbeeld van Zwarte Piet. Is dat te regelen?

 3. Henk en zijn cameraman zijn weer venijnig scherp. een genot om naar te kijken in deze tijd waarin spot dreigt uit te sterven.

 4. lekker fout wonen, beter dan van die geweldige buren naast je.. kan er niet mee overweg, cultuurverschil te groot ik wil wel, maar ze blijven maar zeiken over allerlei dingen. de andere buren die moeten mee dan, die moeten weer naast mij komen wonen. ik woon in leidsche rijn maar is niet zoals oudwijk/ sterrenwijk, waar ik gewoond heb ook zo lekker fout maar heerlijk wonen, met buren die echt om je geven ik gaf om hun..Henk als je een foute wijk voor elkaar krijg, dan ben ik de 1e die me in laat schrijven..

 5. Heerlijk het humoristische sarcasme van Henk en cameraman…..wanneer en waar komt die wijk…..hopelijk betaalbaar…..

 6. We hebben er een briljant komisch duo bij in Utrecht. Toch zeker van het niveau Johhny en Rijk.

 7. Beste Henk,
  Wat een mooi overhemd! Waar heb je dat vandaan? Mijn man heeft namelijk ongeveer jouw postuur. En dat is vriendelijk bedoeld. Groetjes van Lotje

 8. Goed plan. Ik voel wel wat voor de Brederolaan. Als dank voor de bouw van Hoog Catharijne.

 9. Alle namen die genoemd werden? Een grote parade van foute mannen. Erg seksistisch allemaal. ik hoop dat erg ook nog suggesties voor vrouwen komen voor het broodnodige evenwicht. En niet gelijk Sylvana Simons gaan noemen, want die is te onbetekenend voor een straat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *