winactie

Exclusief voor Utrecht: Virtual Reality in filmtheater Slachtstraat

  • Door Redactie
  • |
  • 14 maart 2024
  • |
  • 1 reactie

Een kaartje kopen en samen in de bioscoopzaal naar Virtual Reality kijken?  Dat kan binnenkort in zeven Nederlandse bioscopen. Filmtheater Slachtstraat vertoont deze bijzondere ervaring als enige bioscoop in Utrecht. De Nuk geeft vrijkaarten weg.

VR-platform Nu:Reality komt naar Slachtstraat Filmtheater Nieuw programma ‘Naturally Immersive’ 17 maart van start met o.a. David Attenborough’s First Life Zet een VR-bril op en stap in een wereld van verwondering waar je de natuur ziet zoals je haar nog nooit hebt gezien.

Luister naar het lied van een inmiddels uitgestorven vogel op een prachtig Hawaiiaans eiland, wandel door het oudste regenwoud ter wereld dat voor je ogen verandert en reis met Sir David Attenborough 350 miljard jaar terug in de tijd om oog in oog te staan met de eerste dieren die de aarde bevolkten. In het betoverende Virtual Reality-programma ‘Naturally Immersive’ van Nu:Reality verdwijnen de grenzen van tijd en ruimte, realiteit en verbeelding en ervaar je de schoonheid en kracht van de natuur zoals nooit tevoren. Dit gevarieerde programma met een mix van 360° VR-films en interactieve installaties prikkelt de zintuigen en brengt je een diepere verbinding met de natuur. Zin om op ontdekking te gaan? Beleef het vanaf 17 maart in Slachtstraat Filmtheater. Na een succesvol eerste jaar gaat Nu:Reality, het eerste Virtual Reality-platform van Nederland, vanaf 17 maart van start waaronder in Slachtstraat Filmtheater. Dit jaar presenteert Nu:Reality drie verschillende programma’s: ‘Naturally Immersive’ (14 maart t/m 15 mei), ‘Final Frontier’ (16 mei t/m 17 juli) en ‘Trailblazing Taiwan’ (18 juli – eind september).

Kijk hier voor meer informatie.

De Nuk mag 2x 2 kaartjes weggegeven voor het zaalprogramma op 24 maart om 12.30 uur.

Stuur voor 20 maart een mail naar redactie@denuk.nl ovv Nu:Realiity. Winnaars krijgen voor 22 maart bericht.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *