BinnnensteBuiten

En zo maak je dus die lekkere chippies van de Goey Koot

Leon met twee generaties Goey Koot

Leon Mazairac, chef-kok van Karel V en medewerker van het tv-programma BinnensteBuiten, wilde wel eens weten hoe de beste chips van Utrecht worden gemaakt. Hij ging voor het antwoord op bezoek bij groentewinkel De Goey Koot in de Nobelstraat. Wat begon als een grapje is niet meer weg te denken in de zaak. En natuurlijk maakt Leon van de chips een culinair gerecht van hoog niveau: fish in chips. Kijk hier de uitzending van BinnensteBuiten terug.

Edwin Koot beleefde dit weekend een stormloop op de chips. “We kregen heel veel positieve reacties. Er kwamen zelfs mensen uit Limburg. Niet normaal”

Redactie

Eén reactie

Reageren
  1. Wat ontzettend leuk om Ben ook nog even te zien. Zelfs een pondje krieltjes schrapt hij met liefde voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *