Logo De Nuk Logo De Nuk Logo De Nuk
Logo De Nuk
  • Home
  • Nieuws
      • Algemeen
      • culinair
      • Cultuur
      • Duurzaam
      • Lifestyle
      • Mensen
      • Ondernemen
      • Opmerkelijk
      • Opinie
      • Uitgaan
      • Utrecht onze stad
      • De Nuk International
  • Columns
  • Dossiers
  • Media
      • De Nuk TV
      • Podcasts
  • nl NL
    • nl NL
    • en EN

Volg ons

BinnnensteBuiten

En zo maak je dus die lekkere chippies van de Goey Koot

  • Door Redactie
  • |
  • 24 januari 2022
  • |
  • 1 reactie

Leon Mazairac, chef-kok van Karel V en medewerker van het tv-programma BinnensteBuiten, wilde wel eens weten hoe de beste chips van Utrecht worden gemaakt. Hij ging voor het antwoord op bezoek bij groentewinkel De Goey Koot in de Nobelstraat. Wat begon als een grapje is niet meer weg te denken in de zaak. En natuurlijk maakt Leon van de chips een culinair gerecht van hoog niveau: fish in chips. Kijk hier de uitzending van BinnensteBuiten terug.

Edwin Koot beleefde dit weekend een stormloop op de chips. “We kregen heel veel positieve reacties. Er kwamen zelfs mensen uit Limburg. Niet normaal”

  • Deel op
Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

1 reactie

  • Rolien schreef:
    24 januari 2022 om 14:36

    Wat ontzettend leuk om Ben ook nog even te zien. Zelfs een pondje krieltjes schrapt hij met liefde voor je.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

Contact

  • redactie@denuk.nl
  • Colofon
  • Adverteren

Disclaimer

  • Privacy Policy

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

© 2025 De Nuk - Alle rechten voorbehouden.