Vroege vogels

Eline Janssens over kunst in de klas

  • Door Redactie
  • |
  • 13 juli 2022
  • |
  • 1 reactie

Kunstenaar Eline Janssens gaf vier weken lang les aan de de Egbertusschool in Vianen. Centraal stond de vogel. Dat leverde mooie kunstwerkjes op. Eline leidt ons langs een kleine tentoonstelling van groep 8

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

1 reactie

  • Ellen Plomp schreef:

    Kunst in de klas vind ik erg belangrijk.Zelf had ik een mooi boek gekocht Kunst voor kinderen.Ik heb daar diverse lessen uitgemaakt voor de groepen,waarin ik les gaf.De kinderen vonden deze lessen meestal erg leuk.Ook d.m.v. het digibord kon ik de kinderen veel laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *