Schiller Theater

Elf Cabaretiers door naar de halve finale van het dertiende Utrechts Cabaret Festival 2019

Aanstaande woensdag 5 juni staat de 1é halve Finale van het 13é Utrechts Cabaret Festival. Vrijdag 7 juni de 2é halve Finale en zaterdag 8 juni de GRAND FINALE. Alle avonden beginnen om 20:30 uur. Tickets zijn hier te reserveren. Dit Cabaret Festival vormt één van de hoogtepunten van het culturele seizoen in de stad Utrecht.

Door een deskundige commissie zijn elf beginnende en/ of ervaren cabaretiers, die zich hadden ingeschreven voor dit festival geselecteerd. Er zijn 4 Belgische Cabaratiers toegelaten. Woensdag 5 juni staan artiesten en/of groepen op het podium, t.w.: Tim Kroezen, Han en Grietje (B), Dylan Berkeveld, Jeroen Bloemhoff en Leander Van Doorn (B). Vrijdag 7 juni: Ivo van der Ham, Maurits Koster, Jet van Dam, Dave Felida, Roosje Pertz (B) en Davey Turnhout (B).

Het Utrechts Cabaret Festival vindt plaats in het historische Rijksmonument van het Schiller Theater, Minrebroederstraat 11 te Utrecht, in het hart van de Domstad. In 2018 ging de felbegeerde juryprijs naar Thomas van der Hulst, de Publieksprijs naar het duo NETNIKS en de Persoonlijkheidsprijs naar Bader El Khalfi.

Kijk hier voor de deelnemers kort in beeld

 

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *