Logo De Nuk Logo De Nuk Logo De Nuk
Logo De Nuk
  • Home
  • Nieuws
      • Algemeen
      • culinair
      • Cultuur
      • Duurzaam
      • Lifestyle
      • Mensen
      • Ondernemen
      • Opmerkelijk
      • Opinie
      • Uitgaan
      • Utrecht onze stad
      • De Nuk International
  • Columns
  • Dossiers
  • Media
      • De Nuk TV
      • Podcasts
  • nl NL
    • nl NL
    • en EN

Volg ons

Koken met Rik de Jonge

Een echte bistroklassieker: de perfecte steak tartare van Rik de Jonge

  • Door Redactie
  • |
  • 15 augustus 2021
  • |
  • 3 reacties

Het is niet weg te denken uit de Franse bistro: de steak tartare. Chef-kok Rik de Jonge van Bar-Bistro Madeleine laat zien hoe je deze klassieker ook thuis kan maken. Lekker als voor- of hoofdgerecht. Frites en kropsla erbij. Eet smakelijk.

  • Deel op
Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

3 reacties

  • Suus schreef:
    15 augustus 2021 om 11:12

    Ik kan toch zo genieten van deze filmpjes. Als amateurkok leer ik er toch iedere keer iets van. Dankjewel Rik.

  • Maria Mens schreef:
    16 augustus 2021 om 06:04

    Ik kom zeker, Hans, ik snap nu dat dit jouw favoriet is

  • Jesper schreef:
    16 augustus 2021 om 11:52

    Dit ga ik deze week maken. Met bewondering naar het hak en snijwerk gekeken. Maar het vlees snijden laat ik toch even aan de slager over.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

Contact

  • redactie@denuk.nl
  • Colofon
  • Adverteren

Disclaimer

  • Privacy Policy

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

© 2025 De Nuk - Alle rechten voorbehouden.