Pet van de Luitgaarden slaat weer toe

Duurzaamheidsdoolhof zaterdag op Jaarbeursplein

Bijzondere acts voor het doolhof

Het Duurzaamheidsdoolhof van kunstenaar Pet van de Luijtgaarden is op zaterdag 3 juli te bewonderen op het Jaarbeursplein. Het doolhof bestaat uit aan elkaar geschakelde caravans, en is onderverdeeld in verschillende compartimenten. Denk aan ruimtes met duizenden dvd’s of eindeloze wanden vol videobanden. Of de luidspreker-ruimte, waar je zelf kunt dj-en met het geluid van honderden speakers.

“Na half november is er weinig vertier geweest”, constateert Van de Luijtgaarden, “wij hopen als een van de eersten bezoekers weer iets leuks, leerzaams en inspirerends mee te geven. We komen om in de spullen. Nog nooit zijn er zoveel tweedehands winkels geweest, het aantal blijft maar groeien. De afvalstroom neemt toe. De kartonproductie is nog nooit zo hoog geweest. Met het Duurzaamheidsdoolhof willen we mensen een indruk geven van de hoeveelheid spullen die worden weggegooid.”

Aanstaande zaterdag zullen er bijzondere acts optreden voor het doolhof. Bezoekers zijn welkom tussen 13:00 en 18:00 uur.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *