Partnerbijdrage

Deze items personaliseer je als relatiegeschenk

Wanneer het gaat om relatiegeschenken kun je veel kanten op; voor iedere branche is dan ook wel wat te vinden. Ben je aan het nadenken over het aanschaffen van relatiegeschenken voor jouw onderneming? Dan zal het je misschien duizelen van de mogelijkheden. Daarom hebben wij voor jou alvast wat ideeën op een rijtje gezet!

Klein beginnen

Relatiegeschenken hoeven echt niet altijd groot en indrukwekkend te zijn. Ook met kleine relatiegeschenken bereik je waar het allemaal om draait: zichtbaarheid en klantenbinding. Je kunt bijvoorbeeld pennen van Maxilia graveren met je bedrijfsnaam of bedrijfslogo erop en deze uitdelen aan je (potentiële) zakenrelaties. Kleine relatiegeschenken zijn juist handig, want je kunt ze op verschillende momenten makkelijk uitdelen. Andere kleine relatiegeschenken waar je voor zou kunnen kiezen zijn aanstekers of winkelwagenmuntjes.

Kantoorartikelen

Je kunt ook denken aan kantoorartikelen als relatiegeschenk. Je hoeft niet per se op een kantoor te werken om deze artikelen te gebruiken natuurlijk; kantoorartikelen zijn in iedere branche erg handig om te gebruiken. Denk dan aan de eerder genoemde bedrukte pennen, maar ook aan notitieblokken en schriften met het logo van je bedrijf erop. Op iedere werkvloer is pen en papier nodig en daarom is het erg slim om hierop in te spelen en zo je klanten tegemoet te komen met deze geschenken.

Lekker zichtbaar

Nog een mogelijkheid is om tassen in te zetten als relatiegeschenk. Op dit gebied kun je veel kanten op en daarom sluit het ook aan op veel verschillende branches. Daarnaast zijn tassen altijd een goed idee als relatiegeschenk omdat ze snel in het straatbeeld verschijnen: lekker veel zichtbaarheid dus. Heb je een winkel? Overweeg dan eens om plastic tasjes te vervangen voor papieren tasjes. Wil je nog duurzamer bezig zijn, dan kun je ook voor de katoenen draagtas gaan. deze worden meerdere keren gebruikt en kunnen je bedrijf een flinke boost aan reclame geven. Je kunt ook rugzakjes bedrukken bij Maxilia, dit kan op de volgende pagina: https://www.maxilia.nl/tassen-bedrukken/rugzakjes-bedrukken/ . Deze optie is erg handig in de sportbranche of wanneer je op, bijvoorbeeld, een school werkt.

Ga voor gadgets

Iedereen leeft steeds meer digitaal; hier kun je als bedrijf dan ook goed op inspelen. Er zijn veel gadgets die je kunt inzetten als het perfecte relatiegeschenk. Kies een item dat goed bij je bedrijf past en laat die vervolgens personaliseren met je bedrijfsnaam of logo. Enkele voorbeelden zijn USB-sticks, powerbanks, opladers, oordopjes, webcamcovers en smartphone-standaards. Ook hier geldt: in iedere branche zijn gadgets handig om te gebruiken en daarom altijd een goed idee als relatiegeschenk.

Extra tip: wanneer je een relatiegeschenk hebt gekozen is het slim om er wat extra te bestellen en ze uit te delen aan je personeel. Dit levert nog meer zichtbaarheid op en natuurlijk blije werknemers!

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *