Oud brood

De Volkskrant ging op bezoek bij Madeleine: wat doet chef-kok Rik de Jonge met oud brood?

Foto: Els Zweerink (De Volkskrant)

Culinair recensent van de Volkskrant Hiske Versprille, maakt een serie over de mogelijkheden van oud brood. In de aflevering van morgen bezoekt ze het Utrechtse restaurant Madeleine. Chef kok Rik de Jonge, eerder kreeg hij van Versprille een 8,5 voor zijn kookkunsten, maakt van oud brood croutons die hij gebruikt voor de ceasar salad: de klassieke en eentje met een twist van Rik. Versprille keek mee een deed tevens verslag van een restaurant waar ook in coronatijd volop wordt gewerkt. Want het aanbod meeneemgerechten beslaat daar een volledige menukaart. Lees hier het artikel. Kijk hier voor de meeneemservice van Madeleine.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *