Logo De Nuk Logo De Nuk Logo De Nuk
Logo De Nuk
  • Home
  • Nieuws
      • Algemeen
      • culinair
      • Cultuur
      • Duurzaam
      • Lifestyle
      • Mensen
      • Ondernemen
      • Opmerkelijk
      • Opinie
      • Uitgaan
      • Utrecht onze stad
      • De Nuk International
  • Columns
  • Dossiers
  • Media
      • De Nuk TV
      • Podcasts
  • nl NL
    • nl NL
    • en EN

Volg ons

Koken met Rik de Jonge

De perfecte asperges van chef-kok Rik de Jonge

  • Door Redactie
  • |
  • 12 april 2021
  • |
  • 4 reacties

Het is weer aspergetijd. Dus gaan we met Rik de Jonge van Madeleine de keuken in. Hoe schil je ze? Hoe kook je ze? Rik legt het uit en maakt een aspergesalade. Niet met de traditionele ham maar met Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

  • Deel op
Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

4 reacties

  • Michael Schuurmans schreef:
    12 april 2021 om 12:51

    Krijg er trek van! En van de schillen trek ik bouillon.

  • Heleen schreef:
    12 april 2021 om 14:28

    Na het zien van deze smakelijke video kan ik niet anders dan dit recept snel zelf maken! Bedankt

  • Yontie schreef:
    12 april 2021 om 18:24

    Ik mocht het gerechtje proeven! Verrukkelijk, dat vleugje zout van de parmezaan.

  • Linda schreef:
    15 april 2021 om 20:02

    Yontie, zo’n baan wil ik ook! ?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

Contact

  • redactie@denuk.nl
  • Colofon
  • Adverteren

Disclaimer

  • Privacy Policy

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

© 2025 De Nuk - Alle rechten voorbehouden.