Henk vlogt

De inspirerende, verbindende en supergave werkbezoeken van Cor “topperdetop” Jansen.

Henk las het rapport van Berenschot over Utrecht Marketing. Hij zag dat directeur Cor Jansen ondanks veel werkbezoeken niets heeft opgebouwd. Kan hij wel iets afbreken? Daarover vertelt Henk volgende keer.

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

6 reacties

Reageren
  1. Cor Jansen is inderdaad een aardige man. En daar kunnen we het verder wel bij laten. Met cultuur heeft hij helemaal niets, met wielrennen des te meer. Te licht voor een directeur Utrecht Marketing.

  2. Waar komen toch al die ‘winkels’ vandaan waar niemand om gevraagd heeft? Wie doen dat? Wie betaald dat? Wie is verantwoordelijk? Wie krijgt billenkoek of wordt anderzijds ter verantwoording geroepen en daadwerkelijk gecorrigeerd als het mis gaat? Wie corrigeert er dus eigenlijk wie? Wie bestuurt er feitelijk en wie controleert dat? Wie initieert ter legitimatie onderzoeksbureau’s en wie betaalt dat dan weer? Wie betaalt de fouten van de gemeentelijke opdrachtgevers c.q. plannenmakers? Wie draait er op voor de aanwijsbare verspilling? Tijd voor een echt groot onderzoek namens de bewoners naar het reilen en zeilen van ons gemeentelijke bestuur en haar adviseurs. Wanneer zijn er verkiezingen en wie kan mij vertellen waar ik in vredesnaam dan op zou moeten stemmen. Wellicht een keertje op ambtenaren stemmen? Hun ‘managers-taal’ is de deken waaronder men zich verschuilt en waarmee ze met succes het zicht op de werkelijkheid ontnemen. Ben het weer helemaal eens met mijnheer Henk.

  3. Dat de Gemeenteraad dit allemaal laat gebeuren van het gemeenschapsgeld waarmee ze zorgvuldig zouden moeten omgaan is tenenkrommend. Henk vergaat trouwens te vermelden dat Cor Jansen regelmaat naar Spanje vliegt. Om daar te bespreken hoe de ronde van Spanje die in Utrecht van start zal gaan ” een duurzame ” invulling moet krijgen. Snoepreisjes zijn namelijk ook topperdepop!

  4. Waar Berenschot een dik rapport voor nodig heeft, zou ik aan een uurtje genoeg hebben. Conclusie: de bezem door die organisatie. En wel direct van bovenaf vegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *