Partnerbijdrage

De Alliance Française d’Utrecht wenst u alle goeds voor 2022!

Brian Bouillon-Baker vertelt het verhaal van zijn moeder Josephine Baker

Het jaar is goed begonnen met veel aanbiedingen in januari en februari. Wat het culturele programma betreft, zal AFU Brian Bouillon-Baker, de zoon van Josephine Baker, ontvangen op een gratis online conferentie op donderdag 13 januari om 20.00 uur. Hij zal een uitzonderlijke getuigenis afleggen over het leven van zijn moeder en zal spreken over zijn boek “Josephine Baker, the Universal”. Om te registreren: https://forms.gle/REv9kV9jJwepYNpc9  

Plaisir de lire

Voor literatuurliefhebbers start op maandag 24 januari de cyclus “Plaisir de lire” in Zeist: 10 sessies van 1u30 op maandagochtend over hedendaagse schrijvers als Marie Darrieussecq en Françoise Bourdon. Aanmelden: B1/B2PdLZeJanO – Alliance Francaise Utrecht (alliance-francaise.nl) 

Als in onze nieuwe voornemens voor 2022 “leer Frans” voorkomt, dat is goed, worden er vanaf januari en februari nieuwe sessies georganiseerd! 

Conversatielessen

Onze conversatielessen hervatten op 17 januari in Zeist, Utrecht en Breukelen: Conversatie Archieven – Alliance Francaise Utrecht (alliance-francaise.nl)l). Een leuke en vriendelijke manier om Frans te leren door te praten over cultuur, keuken, literatuur en samenleving! 

Intensieve cursus

Voor wie een intensieve cursus wil, starten onze 100% online cursussen begin februari weer voor 17 sessies van 2 uur: Online cursussen Frans Archieven – Alliance Francaise Utrecht (alliance-francaise.nl) Alle niveaus worden aangeboden en je zult zeker veel verbeteren in 6 maanden! 

Werken in de Franse horeca

En tot slot, als je deze zomer in de horeca in Frankrijk wilt werken, bieden we een speciale opleidingscyclus aan: 5 sessies van 2 uur op zaterdagochtend B2HorecaOnJanO – Alliance Francaise Utrecht (alliance-francaise.nl).  

Online open huis

Mocht je nog vragen hebben, dan houden we op woensdag 19 januari van 19.00 tot 20.30 uur een online open huis en ontmoeten we je graag! Om deel te nemen: https://meet.google.com/ydj-eipv-fws?hs=122&authuser=1 

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *