Dag Stairway, hallo Nola

Chrissie Westbroek leidt ons rond door Nola: New Orleans aan de Mariaplaats

Toen Henk en Julia Westbroek vorig jaar besloten met pensioen te gaan, betekende dat het einde van Stairway. Maar ook het begin van Nola, de nieuwe zaak van dochter Chrissie en haar man. Nola staat voor New Orleans en Louisiana. Julia en vriendin Jelleke Meijer staken de handen uit de mouwen toverden het pand om tot een plek die op elke vierkante meter New Orleans uitstraalt. Drie weken geleden ging het open. Chrissie leidt ons rond. Het terras is open, nog even geduld en dan mogen we ook naar binnen. Dag Stairway, welkom Nola.

Redactie

24 reacties

Reageren
 1. Ziet er goed uit. Nu maar hopen dat er net zoveel aandacht naar de service gaat want daar ik de afgelopen jaren ernstig op beknibbeld in datzelfde pand. Enkele malen gezien dat er stagiairs zonder begeleiding de boel moesten redden in een onderbemande zaak.

 2. Kom zo snel mogelijk even controleren of Fats en Satchmo er hangen. Het ziet er verder geweldig uit. Ik hoop van harte dat zal het lukken. toi toi toi !!!

 3. Voor de goede orde – ze spreken het daar uit als “New Awwwleans”, zoiets. Tóp verder!

 4. Er zijn nogal wat nieuwe zaken in Utrecht overbodig. Dit lijkt me een uitzonderen. Dit filmpje nodigt uit. En van die uitnodiging ga ik snel gebruik maken.

 5. Wat maakt deze zaak onderscheidend? Ik zie al weer Friesche Vlag “Professional” houdbare “opschuimmelk” staan. Dat is toch niet wat je wil. Serveer nou echt verse, lokale producten. Verse lokale biologische melk in je koffie die lokaal gebrand wordt. Schenk lokaal bier, geen troep van Swinckels wat helemaal verpest wordt in een groot fabriekspand. Echt jammer hoor. Aankleding is leuk, maar als dat nou het verschil moet maken.

 6. Stairway was een begrip. Dit ziet er gelikt uit en bij live muziek komen we zeker.

 7. Ziet er top uit ….ben benieuwd wat er met de gitaartjes ,die aan de muur hingen , is gebeurd. Ik kom in deze lokatie al vanuit mijn jeugd .( cartouche , Stairway to heaven) Dus ben benieuwd wat voor sfeer en publiek er gaat komen. Jazz us helaas niet mijn muziek maar ik ben de beroerdste niet om daar regelmatig een biertje te gaan happen.
  Hopelijk komen er ook weer kleine concerten. 😊

 8. Ik ben er vanmiddag geweest. Oogstrelend mooi. Eersteklas personeel en een dozijn lokale bieren voor de liefhebber. Ik at de huisgemaakte Empanada’s met een mild pittige kruidensaus erbij. Verrukkelijk.

 9. Voor de betere orde : je spreekt New Orleans uit als N’aawleans . Tenzij je daar niet woont dan is het New’Aawleans 😉

 10. Mooi geworden. Ik hoop dat er ook live muziek zal komen. Kunnen we in Utrecht wel gebruiken.

 11. Dat is erg mooi geworden. De sfeer lijkt me erg gezellig. Lijkt me een geweldige toevoeging voor Utrecht. Zal zeker op korte termijn langskomen!

 12. Hoi Klaas, Het is me niet gelukt mijn dochter op het rechte pad te krijgen. Ze houdt het bij de in Nijmegen gebrande koffie van de firma Tribes in plaats van de puur Utrechtse van Douwe Egberts. Stom hè. Ook van Utrechtse Champagne moet ze niks hebben en de Belgische bieren doet ze ook de deur niet uit. Lokale sinaasappels & citroenen vinden haar koks weer te zuur. Ik weet hoe het voelt als goede adviezen in de wind geslagen worden Klaas. Sterkte.

 13. Ik heb er vorige week mogen lunchen en ik kan zeggen dat de lunch geslaagd was. Vooral de empanada kan ik aanbevelen en die kan je lekker wegspoelen met de heerlijke hurricane (rumcocktail met ananas en passievrucht).

  Top start Nola! Ik kom zeker terug en hopelijk kan ik dan jullie diner proberen!

 14. Ik had geen idee waar de koffie vandaan komt. Ik let daar nooit zo op. Maar ik weet wel dat ik op het terras een heerlijke cappuccino dronk.

 15. Ik dronk op het terras vandaag ( zondag) tussen twee buien door een gin- tonic met huisgemaakte aardbeien- gin op basis van Hollandse aardbeien. Het is er maar tijdelijk. Hierna komt de huisgemaakte Limoncello op basis van een bepaald soort citroenen waarvan ik de naam vergat. Ik kan niet wachten. Topzaak

 16. Een heerlijk, enthousiast verhaal dat uitnodigt. Een bevlogen ondernemer. Goed gefilmd. En een eerbetoon aan haar ouders. Ook dat doet deze Chrissie met allure.
  Wij gaan binnenkort oefenen op het terras. En dan … naar binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *