Opmerkelijk

Burgemeester Dijksma prijst Mark Rutte voor ongekende loyaliteit voor ons land

Sharon Dijksma

Terwijl de linkse partijen in de Tweede Kamer in een jubelstemming verkeren vanwege het vertrek van minister-president Rutte en spreken over jaren van asociaal beleid, laat onze PvdA-burgemeester een heel ander geluid horen.

Sharon Dijksma

@sharon_dijksma

Ik wil graag waardering uitspreken voor 13 jaar premierschap van Mark Rutte. Ik weet dat hij zich met ongelooflijke werklust en ongekende loyaliteit voor ons land heeft ingezet. Dat hij nu dit besluit neemt verdient respect. Maar bovenal wens ik hem persoonlijk alle goeds toe.

Redactie

10 reacties

Reageren
  1. Loyaliteit naar wie? De vluchtelingen? De ouders die de dupe zijn van de toeslagenaffaire? De Groningers? Voortaan even nadenken Sharon.

  2. Een bedenkelijke tweet, vooral nu iedereen begrijpt wat voor spel Rutte heeft gespeeld. Er is weinig PvdA aan deze burgemeester.

  3. Esther, Hans en C, hier spreekt een burgemeester. Los van wat je van Rutte en zijn ‘beleid’ vindt, laat het geschreeuw, gevloek en getier maar over aan de socials.

  4. @Gerad Kruiff. Hier spreekt de burgemeester! Vindt u dat zelf ook niet erg feodaal klinken? Gescheld en getier lees ik overigens nergens.

  5. Kom op mensen, sommige dingen zijn groter dan politiek. Onze Sharon staat daar voor.

  6. Mevr Dijksma toetert mee in het koor. Dat is geen verrassing, ze gaat altijd mee met alle winden en heeft zero persoonlijkheid.

  7. @LvN, feodaal? Nee hoor, een burgemeester is er niet om partijpolitiek te bedrijven. Er is niks mis mee om als ambtsdrager neutraal iets te zeggen. Lees wat zij schrijft en vooral wat ze níet zegt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *