Meer dan vijftien brouwerijen zijn aanwezig

Brouwerij De Leckere viert het 25-jarig bestaan met bierfestival: Uncovered

SONY DSC

Op 16, 17 en 18 september zal de Werkspoorhaven in Utrecht omgetoverd worden tot een waar bier-walhalla. Meer dan 15 verschillende brouwerijen presenteren hier verschillende bieren waar ze het meest trots op zijn. Als gast kan jij de bars van al deze brouwerijen bezoeken en natuurlijk de bieren proeven. Er zijn zelfs speciale ‘beerflights’ ingericht door de organisatie die ervoor zorgen dat je verschillende bieren kan proeven in opbouw van smaakintensiteit.  

Dit jaar bestaat brouwerij De Leckere 25 jaar en één van de manieren waarop ze dit vieren is het organiseren van een eigen bierfestival. Natuurlijk zijn ook alle bijzondere bieren die ter ere van dit zilveren jubileum zijn gebrouwen te proeven op Uncovered festival. Een van deze series is een vijftal bieren waarmee de geschiedenis van het brouwen wordt gepresenteerd. Naast deze bieren wordt er op dit moment ook hard gewerkt aan de release van een boek waarin een tijdreis gemaakt wordt door de historie van het bier. Het festival is uiteraard ook het perfecte moment om dit bijzondere boek te presenteren. 

Naast alle mogelijkheden om te proeven of het boek te scoren biedt het het festival veel live-muziek. Ook zal het Werkspoorcafe zorgen voor een verscheidenheid aan bijpassende gerechten en bites. Benieuwd geworden naar dit Utrechtse bierfestival? Tickets zijn te koop via www.uncoveredfest.nl 

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *