De mooiste plek van de stad

Als student zat Wouter Hamel bijna dagelijks in Springhaver: “Gelukkig is er niets veranderd”

Op een steenworp afstand van het Conservatorium ligt Springhaver. Logisch dat muzikant Wouter Hamel met mede-studenten daar terechtkwam. Dromen over de toekomst na de studie, arthouse films kijken, bier drinken. Sindsdien is de stad totaal veranderd, maar Springhaver niet. Daarom nog steeds de mooiste plek van Wouter.

Redactie

4 reacties

Reageren
  1. Leuk warm verhaal over het Springhaver waar ik ook veel geweest ben maar dan al in de jaren 70.

  2. Cafe Herman Bontan Mijn vader en mijn ooms kwamen er altijd en ik dronk er mijn eerste biertje toen was ik 17 en dat was in 1968

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *