Logo De Nuk Logo De Nuk Logo De Nuk
Logo De Nuk
  • Home
  • Nieuws
      • Algemeen
      • culinair
      • Cultuur
      • Duurzaam
      • Lifestyle
      • Mensen
      • Ondernemen
      • Opmerkelijk
      • Opinie
      • Uitgaan
      • Utrecht onze stad
      • De Nuk International
  • Columns
  • Dossiers
  • Media
      • De Nuk TV
      • Podcasts
  • nl NL
    • nl NL
    • en EN

Volg ons

Horecaverhalen van toen en nu

Will Jansen: oprichter van Orloff en Café De Zaak, culinair journalist en Zelftemmer

  • Door Redactie
  • |
  • 7 juli 2019
  • |
  • 2 reacties

Het horecaverleden van Will Jansen begon als eigenaar van klassiekers als Orloff en De zaak. Nadat hij deze café’s van de hand deed, werd hij culinair journalist. Tegenwoordig geeft hij het culinaire vakblad Bouillon uit. En schrijft hij voor de Nuk over horecaverhalen van toen. Recent kwam zijn boek De Zelftemmer uit. Felix Wilbrink, culinair journalist van de Telegraaf, sprak voor De Nuk met Will Jansen. Over Utrecht, het belang van goed eten, inspirerende chefs en zijn roman. Uiteraard op de plek waar het allemaal begon: Orloff aan het Wed.

De Zelftemmer kunt in de boekhandel kopen of hier bestellen.

 

  • Deel op
Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

2 reacties

  • anka schreef:
    7 juli 2019 om 17:03

    Mooi gesprek tussen twee vrienden

  • Cees schreef:
    7 juli 2019 om 20:40

    Dit zijn de betere gesprekken. Ook leuk om Will weer eens te zien. Wat mij betreft een Utrechtse horeca held.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

Contact

  • redactie@denuk.nl
  • Colofon
  • Adverteren

Disclaimer

  • Privacy Policy

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

© 2025 De Nuk - Alle rechten voorbehouden.