Logo De Nuk Logo De Nuk Logo De Nuk
Logo De Nuk
  • Home
  • Nieuws
      • Algemeen
      • culinair
      • Cultuur
      • Duurzaam
      • Lifestyle
      • Mensen
      • Ondernemen
      • Opmerkelijk
      • Opinie
      • Uitgaan
      • Utrecht onze stad
      • De Nuk International
  • Columns
  • Dossiers
  • Media
      • De Nuk TV
      • Podcasts
  • nl NL
    • nl NL
    • en EN

Volg ons

Gesponsorde bijdrage

Madeleine start met dagelijks afhaal- en bezorgmenu (+ de fameuze tonijnpizza)

  • Door Redactie
  • |
  • 1 mei 2020
  • |
  • 6 reacties

Afhaalmaaltijden en toch de kwaliteit van je restaurant blijven bieden.  Hoe doe je dat? Dat was de vraag die eigenaar Martijn Broekhuijse en chef-kok Rik de Jonge van Bar Bistro Madeleine zich de afgelopen weken stelden. Want ook zij wilden weer aan de slag.

Afgelopen weekend werd de eerste proeve van bekwaamheid afgeleverd: lamsschenkel en kalfswang. Eigen pannetje meebrengen en weer gevuld mee naar huis. Het was een succes. Martijn: “Het was allereerst ontzettend leuk om onze gasten weer te zien. Want bij ons draait het niet alleen om lekker eten, Madeleine is ook een soort huiskamer. Het idee om een pannetje mee te nemen, sloeg aan. Voor ons speelde mee dat we hierdoor geen plastic verpakkingsmateriaal hoefden te gebruiken.”

En nu gaan jullie door?

“Ja, we hebben deze week geëxperimenteerd in de keuken om te zien welke gerechten zich hier het beste voor lenen. Dat leverde mooie resultaten op. Dus gaan we vanaf vandaag dagelijks maaltijden aanbieden. Niet vanuit een pannetje, hoewel dat ook nog wel een keer zal gebeuren. Je krijgt het eten nu in een schaal van Dille en Kamille. Daar betaal je statiegeld voor, de schaal kan je bij een volgende bestelling weer gebruiken. Dus de prijs die je voor het gerecht betaalt is inclusief statiegeld. Als je wilt, krijg je dat terug. Want ook hier geldt dat we geen overbodig verpakkingsmateriaal gebruiken. Onze klanten kunnen het eten ophalen maar we bezorgen ook in Utrecht, de Bilt en Zeist. Vanaf een bestelling van 35 euro doen we dat gratis. Dit weekend staan kabeljauw, confit de canard en een groentegerecht op het menu. Daar krijg je brood van Bond en Smolders en een klein toetje bij.”

Confit de canard

Kabeljauw

Grooentenschotel

Voor meer informatie kijk hier.

Zo wordt de klassieke tonijnpizza gemaakt.

https://Denuk.nl/wp-content/uploads/2020/05/VID-20200501-WA0001.mp4
  • Deel op
Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

6 reacties

  • Dick en Ans schreef:
    1 mei 2020 om 20:09

    Voelt als uit eten!!!!
    Heerlijk ??

  • Marja schreef:
    1 mei 2020 om 20:21

    Madeleine bij ons thuis! Kom maar langs. Ik bestel.

  • Sas schreef:
    1 mei 2020 om 23:28

    Heerlijk eten!!!

  • Ellen schreef:
    2 mei 2020 om 10:55

    Het was heerlijk, ik ben nu al benieuwd naar de gerechten volgende week!

  • Boy schreef:
    2 mei 2020 om 14:29

    Geen plastic bakjes, helemaal goed. En wat er in de schaaltjes zit is top!

  • Marieke schreef:
    4 mei 2020 om 11:00

    Jammer dat jullie dierenleed promoten, en voor tonijn worden ook zoveel andere dieren gedood door bijvangst (denk aan dolfijnen, maar ook vele andere vissen). Geef mij maar plantaardig!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

Contact

  • redactie@denuk.nl
  • Colofon
  • Adverteren

Disclaimer

  • Privacy Policy

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

© 2025 De Nuk - Alle rechten voorbehouden.