24H Chefs is een kookmarathon waarbij 24 topchefs 24 uur lang gaan koken voor het goede doel. Het is een initiatief van chef Tjitze van der Dam en Godfried van der Lugt van Gault&Millau Nederland.
Elk uur staat er een andere topchef in de keuken om 3 gerechten te bereiden. 24 bevriende chefs zetten zich ook dit jaar weer belangeloos in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dit keer gaat de opbrengst naar het Prinses Máxima Centrum. Deze editie vindt plaats in het Utrechtse Grand Hotel Karel V.
Deze topkoks doen mee
24 topchefs, 28 Michelin sterren, 405 Gault&Millau punten
12:00 uur – 15:00 uur
Leon Mazariac – Karel 5 | Arjen Speelman – Ciel Bleu | Michel van der Kroft – ’t Nonnetje
15:00 uur – 18:00 uur
Jeroen & Marleen Brouwer – Noor | Stefan van Sprang – Aan de Poel | André Gerrits – ’t Amsterdammertje
18:00 uur – 21:00 uur
Edwin Soumang – One | Dennis Huwae – Daalder | Menno Post – Olivijn
21:00 uur – 00:00 uur
Syrco Bakker – Pure C | Mike Cornelissen – Rijnzicht | Chris Naylor – Vermeer
00:00 uur – 03:00 uur
Jaimie van Heije – Jaimie van Heije | Jarno Eggen – De Groene Lantaarn | Joris Bijdendijk – Rijks
03:00 uur – 06:00 uur
Roland Veldhuijzen – Tante Koosje | Jef Schuur – Bij Jef | Thijs Meliefste – Meliefste
06:00 uur – 09:00 uur
Tim Golsteijn – Bougainville | Schilo van Coevorden – Taiko | Dick Middelweerd – De Treeswijkhoeve
09:00 uur – 12:00 uur
Egon van Hoof – Mos Amsterdam | Fred Mustert – Fred | Sidney Schutte – Spectrum
24H Chefs is opgedeeld in 8 sessies van 3 uur. Elk uur is er een andere gastchef, zo kun je genieten van een 9 gangen menu van 3 verschillende topchefs. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 165.- en alle opbrengsten gaan naar het goede doel.
Kijk hier voor meer info over tickets en arrangementen.
Laat uw reactie achter
Reactie