Winactie

Win kaarten voor Metallica: 72 Seasons-Global Premiere

Op donderdag 13 april vindt in het Louis Hartlooper Complex een niet te missen feest voor fans van Metallica plaats.

Hoor als eerste het nieuwe album van de band, 72 Seasons, de dag voor de release, in overweldigend surround sound. Dit speciale evenement is slechts één avond exclusief te zien in bioscoop. De Nuk mag 5×2 kaartjes weggeven voor Metallica: 72 Seasons-Global Premiere.

72 Seasons is Metallica’s langverwachte 12e studioalbum, voorafgegaan door de eerste single “Lux Æterna” – geprezen bij de release op 28 november 2022 als ” thundering, breakneck ” (Billboard), “gut-punching” (Rolling Stone) en ” blistering” (USA Today).  Onlangs is de tweede single “Screaming Suicide” uitgekomen.

Metallica: 72 Seasons – Global Premiere bevat exclusieve interviews met Metallica waarbij de volledige band zich verdiept in de oorsprong en verhalen achter de nummers met begeleidende muziekvideo’s voor elk nummer op het album. Het resultaat is een eenmalige kans voor fans om 72 Seasons als eerste en volledig te ervaren. Er zullen ook een paar verrassingen zijn die je niet wilt missen!

Vrijkaartjes winnen? stuur Stuur voor woensdag 12.00 uur een mailtje naar redactie@denuk.nl o.v.v Metallica. Winnaars krijgen woensdagmiddag een bericht.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *