Uittips

Waar kan ik heen? Stukasessies, VALENTINO, Verleckerd Festival

VALENTINO. (Beeld: Youtube)

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Stukasessies
Tijdens stukafest treden artiesten op in de woonkamers van studentenhuizen. Restaurant GYS aan de Amsterdamsestraatweg voelt ook als een woonkamer. Dus houdt de organisatie daar elke maand sessies met singer songwriters. De eerstvolgende is op vrijdag 23 augustus.

Meer informatie is hier vinden

Mosselfestival
Niet alleen in Zeeland worden mosselfeesten gehouden. In Utrecht kan dat net zo goed. Op zondag 25 augustus wordt op het Lucasbolwerk voor de negende keer het Utrechts Mosselfestival gehouden.

Meer informatie is hier te vinden

Verleckerd festival
Op zaterdag 24 augustus geeft brouwerij De Leckere een feestje bij het Werkspoor Café. Een klein festival met (bier)cocktails en de muziek wordt verzorgd door de dj’s van Stranded FM.

Meer informatie is hier te vinden

Single release VALENTINO.
De Utrechtse band VALENTINO. timmert lekker aan de weg. Vorig jaar wonnen ze al de Utrecht Popprijs en dit jaar treden ze veel op en werken aan nieuwe nummers. De eerste single die uitkomt, presenteren ze op donderdag 22 augustus in het Hofman Café aan het Janskerkhof. Dit optredens is gratis te bezoeken.

Meer info is hier te vinden.

Retrogames
Elke vrijdagavond kun je in de Awesome Space, op de Marco Pololaan, op retro consoles gamen. Van klassiekers als de NES van Nintendo tot een Windows 98 computers om spellen te spelen zoals ze bedoeld zijn, en niet via een emulator op je telefoon of je eigen computer.
Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *