uittips

Waar kan ik heen? Italo Disco, Park 6, De Angstfabriek

Beeld: Sebastiaan ter Burg/Wikimedia

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

De FC in de schouwburg
In twee keer 45 minuten brengen acteurs Corneel Evers en Arend Brandligt op zondag 21 april een ode aan FC Utrecht, de club waar ze al jaren fan van zijn.  Deze speciale voorstelling wordt in één dag gemaakt en gespeeld door een elftal van acteurs, muzikanten en schrijvers. Omdat de FC in 2020 alweer 50 jaar bestaat, komen er meer voorstellingen over de club. Deze voorstelling is een voorproefje van wat er allemaal gaat komen. De voorstelling begint om 20.30 uur, dus je kunt gewoon naar Studio Sport kijken.

Kaarten zijn hier te bestellen


Park 6 in TivoliVredenburg

Geen zin in een standaard paasbrunch? In TivoliVredenburg kun je tijdens Pasen terecht in Park 6. Op vrijdag en zaterdag is er het standaard nachtprogramma. En op eerste Paasdag is er van alles te doen voor de hele familie. Van Fortnite skins knutselen tot arcadegames spelen. En natuurlijk  heeft de paashaas ook eieren verstopt in het gebouw.
Het programma voor de zondag is hier te vinden.

Italo Disco Bottega in EKKO
Eerste Paasnacht vier je bij EKKO met een avond vol neon, synthesizers en snelle auto’s. De Domstad Italo Squad brengt een ode aan de jaren 80. Met gladde dansmuziek die perfect past bij het decennium en het land waar het vandaan komt. Daarna kun je in een keer door naar het paasontbijt om uit te brakken.

Kaarten zijn hier te koop


Werkspoorfestival

Tijdens de afgelopen culturele Zondag stond Utrecht West in de schijnwerpers. Van vrijdag 19 april tot en met maandag 22 april feesten ze lekker verder in de Werkspoorfabriek met een eigen festival. Er is een uitgebreid programma met livemuziek, dj’s, pop-up keukens, rondleidingen en entertainment voor de hele familie.

Het hele programma en meer informatie zijn hier te vinden.


Laat je bangmaken
Waar moeten we eigenlijk bang voor zijn? Die vraag staat centraal in de Angstfabriek op het Berlijnplein. In dit pop-up theater ontstaat een plek waar al onze angsten worden gemaakt. Waar politici campagnes op maat bestellen en er meer geld binnenkomt als mensen een stuk banger worden.

Kaarten kunnen hier worden gekocht

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *