Het vrijmibo-alternatief

Vrijdag Live: vier Utrechtse partijen brengen talkshow in de nieuwe bibliotheek

Carine van Santen presenteert “Met De Nuk het weekend in.”

Aanstaande vrijdag gaat de Bieb op De Neude open. Een mooi moment voor de stad dat gepaard gaat met een reeks feestelijke activiteiten. Kijk hier voor het programma.

Voor wie het weekend op een spannende manier wil inluiden organiseert de bibliotheek vanaf 20 maart tot en met 5 juni twaalf talkshows. De Dakhaas (“De Dakhaas draait door”), Broese (“Broese over boeken”), De Nuk (“Met De Nuk het weekend in”) en RTV Utrecht (“Wielaert gaat aan”) zullen elk op hun eigen invulling geven aan Vrijdag Live, het vrijmibo-alternatief van de bieb.

De Nuk zoekt haar gasten van de talkshow in het culturele en het actuele. Gaat in gesprek, laat scherp standpunten uitwisselen, laat zingen, laat lachen, laat swingen. En natuurlijk is er een rol voor het “Mooiste meisje van de stad. ‘Met De Nuk het weekend in’ wordt gepresenteerd door Carine van Santen.

Carine is journalist/programmamaker en werkt bij NTR/Kunststof/Radio 1. Daarnaast maakte ze de podcastserie The Dead Society, maakte meerdere radiodocumentaires en interviewt ook graag met publiek erbij. Dit deed ze onder meer voor Zomerexpo, Duic in de stad en Galerie Sanaa. Voor de Nuk ontving ze Utrechters in het tv-programma ‘De Nuk nodigt uit’.

De Dakhaas trapt op 20 maart af. Op 27 maart is de eerste talkshow van De Nuk.  Het programma begint om 17.30 uur, de toegang is gratis. Om 17.00 uur is inloop met borrel.

 

 

 

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *