Utrecht onze stad

#vanutrechtvoorutrecht: Een positieve video om alle Utrechters een hart onder de riem te steken

Omdat het bij het Utrechtse video-bedrijf Grow Media in deze tijd ook wat minder druk is, maakten ze van de nood een deugd. Ze maakten een mooie video over de vele initiatieven van Utrechters in corona-tijd.

Marjolein Oomen, van Grow Media: “Vanwege het coronavirus zijn er nogal wat filmprojecten bij ons stilgelegd. Er was dus tijd over. We vroegen ons af hoe we op een positieve manier een bijdrage kunnen leven aan onze stad. Hoe we als Utrechts bedrijf onze stadgenoten een hart onder de riem kunnen steken. Dan is een video een logische keuze, want dat is wat we goed kunnen. Deze video is een eerbetoon aan alle Utrechters die andere Utrechters helpen in deze corona crisis.”

De video laat mooie Utrechtse corona-initiatieven zien, met als voice-over ras-Utrechter Henk Westbroek en live begeleid door beiaardier van de Dom Malgosia Fiebig. Bekende Utrechters als burgemeester Van Zanen, aanvoerder van FC Utrecht, Willem Janssen en Utrechtse Radio dj’s Gerard Ekdom en Domien Verschuuren deden mee, net als veel mooie Utrechtse corona-initiatieven en onbekende Utrechters.

Help jij andere Utrechters? Zet dan een pakkende foto van jouw initiatief op Instagram met #vanutrechtvoorutrecht, dan komt deze in de Van Utrecht voor Utrecht Instagram ere-galerij. Elke dag wordt er een hartverwarmend initiatief gedeeld. Om zo alle Utrechters elke dag een positieve boost te geven!

Bekijk hieronder de video.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *