Tijd om door te breken

Van Piekeren presenteert zaterdag cd ‘Gedaan wat ik wilde’ in NAR, Café der Kunsten

Nu de kinderen de deur uit zijn en een “normale” jeugd hebben gehad, kunnen de heren van Van Piekeren na 30 jaar eindelijk doorbreken. Al vele jaren zijn ze onderweg met hun eigenwijze eigen Nederlandstalige repertoire.

Zanger, tekstschrijver, en verhalenverteller Jan van Piekeren werkt al 21 jaar met gitarist en componist Johan Fransen, samen met Bruno Rombouts, accordeon, toetsen, dwarsfluit verantwoordelijk is, voor de composities. Wouter Kronenberg op de bas, en Johan van Drunen, drums, maken het gezelschap compleet. De ervaring spat ervan af en het speelplezier werkt aanstekelijk.

Het is alweer drie jaar geleden dat Van Piekeren het album “De Wereld Op Z’n Kop” de ether in hebben geslingerd.. 

Tijdens de bizarre Coronajaren zijn een aantal singles uitgebracht, die het goed op de radio hebben gedaan; “ Het Liedje Dat Nergens Over Gaat” (speciale feestmix), waar held Frits Spits zeer lovend over was. “Ik Kom Uit Utereg”, en het lied “Laag Over Laag”, speciaal gemaakt voor de 900 jarige verjaardag van hun stad Utrecht, staan eindelijk bij elkaar op CD, 

Aangevuld met een aantal prachtige nieuwe liedjes waarvan “De Rest Van Mijn Tijd”, de eerste single gaat worden. Een prachtige ballade over een onderwerp waar veel te weinig mooie liedjes over zijn gemaakt; twee mensen die al heel lang gelukkig zijn en dat ook de rest van hun tijd gaan blijven.

De nieuwe cd wordt zaterdag gepresenteerd in NAR, Café der Kunsten, Nijverheidsweg 6, Utrecht. Aanvang: 15.00 uur.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *