Foto van de week

SaarShot: everybody loves the sunshine

Locatie: Lepelenburg
Bijna elke dag rij of loop ik langs het Lepelenburg. Met als bonus dat in de ochtend het zonnetje opkomt en net door de grote huizen van de Maliebaan/singel zich laat zien. Weer of geen weer, altijd wat hardlopers, mensen die hun hondje uitlaten (en keurig alles opruimen) en wat onduidelijke figuren, die allemaal vroeg uit de veren zijn. Alhoewel erg koud en ik het liefst zo snel mogelijk weer naar binnen wilde, kon ik niet anders dan mijn fiets even neerzetten en deze foto schieten. Wat een cadeautje in de ochtend. Het nummer van Roy Ayers schoot me te binnen: “everybody loves the sunshine”

Logo De Nuk
Auteur

Saar Rypkema

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *