Ander Utrechts nieuws

Run for KiKa levert recordbedrag op, deze Utrechtse snelweg is gevaarlijkst

Beeld: Google Maps

A28 (Uithof) in lijst gevaarlijkste stukken snelweg

Er vonden in 2018 103 ongevallen plaats tussen hectometerpalen 0,0 – 4,9 op de A28, ter hoogte van de afrit De Uithof. Het gedeelte van de snelweg komt hiermee op de derde plaats van gevaarlijkste 5km wegvakken in 2018. De gemeten 5 kilometers lopen van de kruising Waterlinieweg en de A28 tot ongeveer de Utrechtseweg in Zeist.

Lees meer op de website van Stichting Incident Management Nederland

 

Van der Brom nieuwe trainer FC Utrecht

John van den Brom tekent voor drie jaar bij FC Utrecht, weet het voetbalprogramma VTBL. Van den Brom is momenteel trainer van AZ. De keuze voor John van den Brom is volgens de Telegraaf een trendbreuk voor FC Utrecht, omdat de club sinds de eeuwwisseling vrijwel uitsluitend trainers had met een verleden als speler bij de club.

Bekijk de uitzending van VTBL

 

Run for KiKa Winterrun levert 168.160,98 euro op voor goede doel

Ruim 1.250 deelnemers renden tijdens Run for KiKa Winterrun afgelopen weekend voor het goede doel, Stichting Kinderen Kankervrij. Een recordbedrag van 168.160,98 werd opgehaald ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker.

Lees meer op de website van RTV Utrecht

 

Utrechts aanbod van fastfoodrestaurants meest gestegen

De stad Utrecht kende afgelopen jaar de grootste stijging van het aantal fastfoodsrestaurants. Dat komt vooral door de nieuwe horeca in het stationsgebied, waar Dunkin’ Donuts, TGI Fridays, Pizzahut en Five Guys zich vestigden.

Lees meer op de website van het AD

 

Hudson’s Bay opent in maart in Hoog Catharijne

Aan het nieuwe filiaal van Hudson’s Bay is te zien dat het bijna tijd is voor de opening. Deze staat gepland voor eind maart. In het oude pand van de V&D zullen ook Primark en Jumbo Foodmarkt vestigen.

Lees meer op de website van DUIC

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *