Domstraat krijgt nieuwe zaak

Restaurant Simple wordt Anne&Max

Het nieuwe interieur van Anne&Max aan de Domstraat

Hotel-restaurant Simple aan de Domstraat wordt binnenkort Anne&Max. Dit wordt voor Anne&Max de dertigste vestiging in Nederland. Het wordt de eerste vestiging met een avond restaurant.

Deze nieuwe locatie aan de voet van de Domkerk in Utrecht wordt geleid door franchisenemers Bram Janssen en Ralph Prumper. Zij hebben al een zaak aan de Donkere Gaard.

De zaak biedt naast koffie, ontbijt, high-tea, lunch en borrel nu ook voor het eerst een avondkaart aan. De reden van de uitbreiding van het menu is de komst van het eerste Anne&Max boutique hotel boven de nieuwe locatie. “Het was altijd al een droom om ooit samen een hotel te openen,” vertelt Bram. “Toen we begonnen met onze locatie op het Domkwartier had de verkoper ook een B&B. Dit bracht ons op ideeën. Ralph heeft eerder boutique hotels onder zijn hoede gehad, dus de ervaring was daar.”

Het boutique hotel opent officieel haar deuren op 1 maart 2024. De kamers worden later dit voorjaar verbouwd, zodat ze in de stijl van de nieuwe zaak komen.

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *