Utrecht onze stad

Met de vouchers van Zala’s eet je straks met korting

Ondernemers worden in deze tijd van crisis gedwongen anders naar hun onderneming te kijken. Shafiqie Rahamanzai van Zala’s biedt vouchers aan waarmee je later korting krijgt. Lees hier zijn verhaal.

Als gastheer en chef van Zala’s Restaurant in hartje Utrecht mag ik al jaren een geweldig vak uitoefenen, de gastronomie. Samen met mijn team voer ik dit vak uit voor u. De zorg en uitdaging om iedere keer weer zowel een heerlijke maaltijd als een fijne gastronomische ervaring te geven. Ik geniet hier erg van en ben u dankbaar voor het vertrouwen.

Dit heb ik niet alleen bereikt, samen met de steun van mijn partner en de energie van inmiddels drie kinderen, sta ik iedere dag op om de visie van Zala’s uit te dragen en zo goed mogelijk uit te voeren. En ook wij worden, net als u, getroffen door deze onzekere tijd. Corona raakt ons omdat wij voorlopig geen gasten kunnen ontvangen. We hebben geen zekerheid hoe lang dit zal duren. Wat we wel weten is dat we door blijven gaan met de ontwikkeling van onze gerechten en dat wij er graag willen staan zodra deze maatregelen over zijn.

De belangrijkste steunpilaar om dat te realiseren, dat bent u. Geen gasten betekent geen restaurant. Daarom bieden wij u een voucher aan, waarmee u korting ontvangt op uw bezoek zodra de deuren weer open gaan. U kunt kiezen uit verschillende bedragen. Leuk voor u zelf, of als cadeau voor anderen. Voor meer informatie kijk hier.

Als ondernemer ook je verhaal op De Nuk? Kijk hier.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *