Idfa extended

LHC hoopt volgende week donderdag weer open te gaan: veel bijzondere vertoningen

Een van de bijzondere films in LHC.

Na een korte sluiting mogen naar alle waarschijnlijkheid alle filmhuizen en bioscopen in Nederlands a.s. donderdag weer open. Het Louis Hartlooper Complex heeft de komende weken een aantal extra bijzondere vertoningen ingepland. Hieronder een overzicht

21-11 t/m 6-12 in LHC

Dit jaar zet IDFA van 21 november tot en met 6 december de documentaire cinema niet alleen in Amsterdam en online in de schijnwerpers, maar ook in de filmtheaters door heel Nederland. Onder de naam IDFA Extended word je in LHC verrast door een bijzondere selectie van zeven geëngageerde, cinematografisch interessante documentaires. Kijk hier voor meer info.

Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace
Vanaf 26-11 in LHC

Nick Cave, alleen achter de piano, spelend zonder opsmuk in een lege concertzaal. Unieke akoestische uitvoeringen van liedjes als ‘Into My Arms’, ‘The Mercy Seat’, ‘Higgs Boson Blues’ en ‘Girl in Amber’, in de stille grandeur van het Alexandra Palace. De concertregistratie werd in juni 2020 opgenomen, toen het Verenigd Koninkrijk langzaam uit de lockdown kwam, en is nu als uitgebreide bioscoopversie, inclusief vier nog niet eerder uitgebrachte opnames, te zien. Kijk hier voor meer info.

LHC = Timeless – Drie klassiekers terug op het grote doek!
Vanaf 19-11 in LHC

Het Louis Hartlooper Complex vertoont met regelmaat mooie of slechte, geprezen of mislukte, spannende of onvergetelijke (arthouse) films. Klassiekers die de tand des tijds hebben doorstaan en een unieke positie hebben in de geschiedenis van de film. Binnenkort zijn er drie fantastische nieuwe classics te zien in LHC = Timeless; Total Recall (v.a. 19-11), Goodfellas (v.a. 26-11) en Satatango (v.a. 31-12). Kijk hier voor meer info.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *