Vrijwilligers gezocht

Laatste Markt om de Hoek van het jaar

A.s zondag vindt de laatste Markt om de Hoek van dit jaar plaats. De markt komt voort uit een bewonersinitiatief dat ruim vier jaar geleden is ontstaan rond de herinrichting van Park Oosterspoorbaan.

Een paar keer per jaar is er in het park rond de Oosterspoorbaan een food markt voor en door bewoners en kleine duurzame ondernemers uit het wijk met voornamelijk lokale en eigengemaakte producten. Met de herfst in zicht vind je bij deze editie ZOMEROOGST van Markt om de Hoek de opbrengst van deze groeizame en vruchtbare zomer. Wat kun je verwachten? Lokale groenten en fruit, veganistische hotdogs, thuisgemaakte vlierbloesemchampagne en olieremedies, empanadas, cider, bier, potten en flessen met lekkere inmaak, desembrood en patisserie, veel soorten jam en zoals altijd Syrische hapjes en maaltijden. Tijdens Markt om de Hoek wordt ook de natuurspeeltuin, een bewonersinitiatief rond park Oosterspoorbaan, officieel geopend. De markt begint om 13.00 uur is om 18.00 uur afgelopen. Kijk hier voor meer informatie.

Deze editie is tevens de laatste die het huidige team organiseert. Wil de markt een vervolg krijgen dan zijn opvolgers nodig. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar:info@marktomdehoek.nl

 

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *