Koken met Rik de Jonge: gebraden haantje met nectarine

  • Door Redactie
  • |
  • 2 juni 2025
  • |
  • 2 reacties

Rik bereidt een haan. Kijk in dit filmpje hoe je hem mals houdt. Een haan is natuurlijk ook een kip, dus appelmoes is een logisch bijgerecht. Rik doet het anders. Kip met nectarine en voorjaarsgroenten. Bij deze groenten een primeur: witte snijbonen. .

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

2 reacties

  • Marcel Gieling Kunsthandel schreef:

    Dit ziet er zeer smakelijk uit!

  • Jeroen Van Nijnatten schreef:

    Lekker Rik, zoooo lust ik hem ook wel !
    Volgende week vrijdag mag je weer voor ons koken , kan niet wachten…..
    Groet , Jeroen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *