Koken met Rik de Jonge: Baba au rhum

Rik gaat met een onweerstaanbare klassieker het jaar uit: Baba au rhum. Lekker als afsluiter van het oudjaarsdiner. Wordt vaak aan tafel geserveerd met een fles rum. Eet smakelijk!

Baba au Rhum

Ingrediënten

  • 335 g bloem
  • 9 eieren
  • 18 g verse gist
  • 3 vanillestokjes
  • 60 g fijne kristalsuiker
  • 2 snufjes zout
  • 300 g bruine boter (+ extra voor de vorm)

Voor de weeksiroop

  • 1 liter water
  • 400 g fijne kristalsuiker
  • 1 vanillestokje
  • Schil en sap van 1 sinaasappel
  • Schil en sap van 1 limoen
Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *