signeersessie

Internationale striptekenaars signeren bij de Strip en Lectuurshop in Utrecht.

Sytse S. Algera

Op zaterdag 7 september van 1300 – 16.00 signeren twee internationale stripmakers en een Nederlandse stripboekenschrijver bij de strip en lectuurshop, Oudegracht 194 te Utrecht.

Schrijver –  uitgever Sytse S. Algera, bekend van de stripboeken reeksen 24/7, Vluchtelingen, De Vries en andere reeksen komt samen met de Maleisische tekenaar/schilder  Sean Lee en de Fillipijnse tekenaar Jake Bilboa naar Utrecht.

Tekenaar/schilder  Sean Lee is vooral bekend van zijn vele comicreeksen uit de USA en Engeland (Dark Realms, Gears of Wars en zijn werk voor de Magic The Gathering kaartspelen. Samen met Sytse S. Algera en Ruly Akbar maakte hij het derde deel uit de succesvolle reeks; De Verloren Verhalen van Lemuria. In deze drie delige stripboekenserie nemen zij de lezer mee naar de Aarde van 50 miljoen jaren geleden, in de dagen van Atlantis. Daar lezen we hoe een weesjongen, samen met een ontsnapte slavin en een buitenaardse man op zoek gaan naar hun verleden.

Tekenaar Jake Bilboa heeft voor uitgeverij Marvel verhalen in de reeks Wolverine getekend en werkt nu samen met Sytse S. Algera aan de succesvolle reeks Witte Indiaan.

 

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *