partnerbijdrage

Goedkope APK keuring? Zo regel je dat!

Als je op zoek bent naar een betrouwbare APK-service, dan is MijnGarage.nl een website om bij je favorieten toe te voegen. Elke aangesloten werkplaats die je hier kunt vinden, is officieel gecertificeerd en biedt onderhoud van uitstekende kwaliteit. MijnGarage.nl werkt met een gegarandeerde prijszekerheid, waardoor je onenigheden en onverwachte kosten vermijdt. Voer simpelweg je postcode en woonplaats in en je krijgt direct een overzicht van de tarieven van een APK keuring in utrecht bijvoorbeeld. Je kunt gelijk een afspraak inplannen bij de garage van jouw keuze. 

Wat je van MijnGarage.nl kunt verwachten

Elke autobezitter is op de hoogte van de wettelijke verplichting van de APK. Als je ervoor kiest om je APK-keuring te laten uitvoeren door een van de geaffilieerde garages van MijnGarage.nl, wordt je voertuig grondig gecontroleerd op het gebied van de verkeersveiligheid, milieuaspecten en registratie. Deze drie criteria moeten worden voldaan om weer veilig de weg op te kunnen. Bij MijnGarage.nl is het eenvoudig om een afspraak te maken voor deze keuring. Voer simpelweg je kenteken in en geef aan welke werkzaamheden je wenst, in dit geval een APK keuring dus. Zodra je je gegevens invult, wordt er direct contact opgenomen met de door jou gekozen garage. Je ontvangt meerdere bevestigingen, zodat je zeker bent dat je afspraak doorgaat.

Prijsgarantie MijnGarage.nl

De kosten van de APK bestaan uit twee componenten: de afmeldkosten bij de RDW en de daadwerkelijke keuring. Bij MijnGarage.nl kun je op de vermelde prijzen vertrouwen. Mocht om welke reden dan ook de kosten van de voorgestelde werkzaamheden hoger uitvallen, dan vergoedt MijnGarage.nl het verschil.

Er bestaan geen vaste prijzen voor een APK keuring, dus in principe mogen garages zelf hun prijzen bepalen. Zo kom je prijzen tussen de € 25 en de € 50 tegen voor benzineauto’s. Voor dieselauto’s ben je gemiddeld tussen de € 45 en de € 70 kwijt. Het loont dus zeker om garages met elkaar te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. MijnGarage.nl maakt dit vergelijkingsproces heel makkelijk. 

Tip: zoek ook in de regio

Een tip om te besparen op je APK is door niet alleen in jouw eigen woonplaats, maar ook in de regio te zoeken. In het geval van Utrecht kun je dus ook in de plaatsen Nieuwegein, IJsselstein, Maarssen, De Bilt en Houten zoeken bijvoorbeeld. Dit is zeker de moeite waard als je aan de rand van Utrecht woont en een APK garage in een randgemeente soms makkelijker te bereiken is. Zoals je net al hebt kunnen lezen, kan het soms zomaar een paar tientjes schelen als je een stukje verder rijdt voor je APK!

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *