Utrechts Nieuws

Getuige aanranding gevonden, proef met deelfietsen station Lunetten

Beeld: Marco Verch/Flickr

Proef met alternatief vervoer station Lunetten
De NS wil reizigers uit Den Bosch en Tiel stimuleren om uit te stappen bij station Lunetten en op een (leen)fiets te stappen. Dit doen ze onder andere door gratis koffie en thee uit te delen. Op die manier wil het bedrijf Utrecht Centraal ontlasten. Ook zijn er speciale wegwijzers aangebracht om mensen snel naar het Utrecht Science Park te laten fietsen.

Lees meer op de website van RTV Utrecht


Getuige aanranding Oosterbroekselaan gevonden

De visser die getuige was van een aanranding op de Oosterbroekselaan heeft zich gemeld bij de politie. Op social media deed de politie een oproep om de man te vinden. Hij zou beelden hebben gemaakt van een aantal mannen die een 20-jarige vrouw lastigvielen.

Lees meer op de website van RTV Utrecht


Utrecht investeert om inwoners schuldenvrij te maken

Volgens de gemeente is het nodig om deze mensen te helpen omdat schulden leiden tot armoede, stress en sociale uitsluiting. In totaal investeert de gemeente 6 miljoen euro om mensen van hun schulden af te helpen. Verschillende initiatieven gaan samenwerken onder de naam Utrecht Schuldenvrij.

Lees meer op de website van DUIC


Utrechter aangehouden met 10.000 euro

Een 22-jarige man uit Utrecht is aangehouden met 10.000 euro cash. Hij wordt verdacht van het witwassen van geld. De arrestatie vond plaats op de A15 bij knooppunt Deil.

Lees meer op de website van AD/Utrecht


2,5 miljoen euro voor start Vuelta

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport stelt 2,5 miljoen euro beschikbaar voor de organisatie van de Vuelta in 2020. De openingsrit is een ploegentijdrit door Utrecht. De tweede etappe start in Den Bosch en de finish ligt op het Utrecht Science Park.

Lees meer op de website van AD/Utrecht

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *